Стрічки для покрівельних плівок та мембран.

Будівельна стрічка FIX TAPE

FIX TAPE – це одностороння стрічка для склеювання та ремонту пароізоляційних покрівельних мембран, вітробар’єрів та інших виробів, виготовлених на базі поліпропілену. Виготовлена з плівки PE, армованої поліестеровим волокном, покритим спеціальним клеєм на базі акрилової дисперсії. Має високу силу склеювання, дуже стійка до розриву. Відмінно ремонтує будь-якого виду ушкодження, такі як: дірки, надрізи, монтажні ушкодження. Слід стежити за тим, щоб склеювані поверхні були очищені від пилу, жиру та інших забруднень.

Технічні характеристики
температура склеюваннявід 5°C
розмір рулону50 mm x 25 mb
картон12 рулонів

Будівельна стрічка BIT TAPE

BIT TAPE – це бітумна покрівельна стрічка, покрита шаром алюмінію, використовувана для склеювання та ущільнення покрівельних обробок на плоских і похилих дахах. Виготовлена на базі бітуму без розчинників з алюмінієвим шаром в декількох колірних версіях, має розділовий шар із силіконової паперу.

Знаходить застосування при склеюванні і ущільненні покрівельних елементів у просторі димоходу, мансардних вікон, вогнетривів і вентиляційних елементах плоских і похилих дахів. Ідеально з’єднує всякого роду металеві елементи з іншими штучними матеріалами, бетоном, цеглою. Може також застосовуватися при обробці димоходів та інших елементів, що виступають за межі основи. При виникненні сумнівів щодо якості основи, до якої має бути приклеєна стрічка, слід провести пробне склеювання. Стрічка BIT TAPE стійка до зносу, атмосферних факторів, зміни температур і дії УФ-випромінювання.

Технічні характеристики
коліралюміній, цегляний, коричневий, червоний
температура склеюваннявід 5°C до 35°C
розмір рулона100 мм; 150 мм; 200 мм х 10 мп
картон3 рулони, 2 рулони, 1 рулон

Переваги:

  • має високу силу склеювання
  • без розчинників
  • УФ-стабільна
  • водонепроникна

Будівельна стрічка DUO FIX TAPE

DUO FIX TAPE – це двостороння стрічка для склеювання пароізоляційних покрівельних плівок, покрівельних мембран та інших будівельних виробів на базі штучних матеріалів. Виготовлена з поліестерової сітки, покритої з двох сторін спеціальним клеєм на базі акрилової дисперсії. Має високу силу склеювання, дуже стійка до розриву.

Знаходить своє застосування для склеювання та з’єднання покрівельних мембран і плівок, пароізоляційних, будівельних плівок, пароізоляції на базі паперу, алюмінію та інших штучних матеріалів. Ідеально склеює зовні нахлести в мембранах і покрівельних плівках, забезпечуючи їх стійкість до вітру, воді і вологи. Слід стежити за тим, щоб склеювані поверхні були очищені від пилу, жиру та інших забруднень. Стрічка DUO FIX TAPE зносостійка, погодостійка, стійка до перепадів температури та УФ-стабільна.

Технічні характеристики
температура склеюваннявід 0°C
розмір рулона20 mm x 25 mb
картон12 рулонів

Переваги:

  • має високу силу склеювання
  • без розчинників
  • армована поліестеровою сіткою

Будівельна стрічка TOP TAPE

TOP TAPE — це одностороння стрічка для склеювання та ремонту покрівельних мембран та інших будівельних виробів, виготовлених на базі поліпропілену. Дозволяє дихати по всій поверхні, забезпечуючи збереження функцій паропроникності, а одночасно захищає зсередини від вологи і вітру. Має високу силу склеювання, дуже стійка до розриву. Виготовлена з поліпропіленового волокна, УФ-стабілізованого, покритого спеціальним клеєм на базі акрилової дисперсії і розділової паперу.

Одностороння стрічка TOP TAPE знаходить своє застосування в склеюванні і ремонті покрівельних мембран, вітробар’єрів та інших будівельних плівок, виготовлених на базі поліпропілену. Відмінно ремонтує різного виду ушкодження, такі як: дірки, надрізи, монтажні ушкодження. Клеїться також до таких поверхонь, як дерево, цегла і гладкий бетон, проте слід стежити за тим, щоб склеювані поверхні були очищені від пилу, жиру та інших забруднень.

Технічні характеристики
температура склеюваннявід 5°C
розмір рулону50 mm x 25 mb
картон12 рулонів

Переваги:

  • має високу силу склеювання
  • стійка до розриву
  • дисперсійна